Acasa Misiuni Cine sunt Mobilers Noutati Despre mobilers. Premii

A world of Samsung Tablets

Termen misiune: 05/20/2012-06/19/2012 (ora 23.59)
Tip de misiune: misiune de echipa

Descriere misiune:

Dragi mobilers,

Samsung a lansat deja 2 generatii de tablete (generatia 1: Samsung Galaxy Tab 7.0, Samsung Galaxy Tab 7.7, Samsung Galaxy Tab 10.1; generatia a 2-a: Samsung Galaxy Tab 2 7.0, Samsung Galaxy Tab 2 10.1) si pregateste aducerea in Romania a tabletei cu S Pen Samsung Galaxy NOTE 10.1. Misiunea voastra legata de aceste produse este…sa le gasiti cele mai potrivite roluri in viata utilizatorilor romani. Materialele voastre trebuie sa fie cel putin 2 (un material video si un material text + foto + video) si practic, trebuie sa ofereĀ  raspunsul pentru multi dintre utilizatori la intrebarile: “De ce sa am o tableta Samsung?”/ “La ce ma ajuta o tableta Samsung?”

Materialele trebuie realizate in echipa si trebuie sa se incadreze intr-una dintre categoriile de mai jos:

  • Creative: o abordare creativa, neasteptata, originala a rolului tabletelor in viata utilizatorilor pentru distractie, descoperiri, comunicare si mobilitate.
  • Technical: o abordare analitica, prin care functiile si specificatiile tabletelor sunt explicate si pozitionate in viata utilizatorilor.
  • Marketing: o abordare orientata catre sectorul de business, care va ilustra utilitatea tabletelor pentru job, pentru management si indeplinirea sarcinilor profesionale on the move.
  • Artistic:o abordare care va duce tabletele in lumea artelor si va ilustra cum pot acestea da o noua dimensiune artisticului si cum pot valorifica arta.
  • Story: o abordare de poveste, cu personaje, scenarii imprumutate din filme sau carti, care sa ilustreze istoria, scopul, puterea sau portabilitatea tabletelor.

 

  1. Nu exista comentarii.
  1. Nu exista trackbacks.