Acasa Misiuni Cine sunt Mobilers Noutati Despre mobilers. Premii

Cum iti securizezi(parolezi) aplicatiile pe device-ul tau Samsung cu Android?

Cum parolezi aplicatiile pe Samsung Android

Sunt momente in care prietenii iti cer tableta, sau telefonul pentru a cauta ceva pe internet, pentru a da verifica un mail sau doar pentru a se juca. Eu unul ofer tableta oricarui prieten care o cere si nu-l intreb de ce. Nu am nici mesaje sau poze indecente pe ea si nu mi-a pasat pana de curand.

E foarte frustrant momentul in care doresti sa accesezi aplicatia de Facebook sau de Gmail si iti este solicitat userul si parola sa gasesti pe altcineva logat in aplicatie. Utilizez o tableta(Samsung Galaxy Tab 2) pentru mobilitate si pentru rapiditatea de a gasi informatii si ma bazez pe faptul ca imi pot accesa rapid aplicatiile.

Asa ca am cautat si am gasit o aplicatie pentru asta. Se numeste Smart App Protector(app lock) si utilizez varianta free. Aceasta iti ofera posibilitatea de a seta o parola din litere sau din cifre, posibilitatea de a seta un "unlock pattern" si posibilitatea de a seta un gest atunci cand doresti sa accesezi aplicatiile securizate. Parola/gestul este unul general pentru toate aplicatiile in cauza.

Si chiar daca iti securizezi aplicatiile, prietenii sau necunoscutii foarte insistenti te vor bate la cap sa le spui parola. Pentru cei care vor sa scape de acest lucru, aplicatia poate afisa un mesaj de eroare ori de cate ori este deschisa aplicatia protejata. La apasarea butonului ok se revine in meniul anterior. In schimb, la apasarea prelungita a butonului ok va aparea ecranul care solicita parola/gestul.

In plus, daca ti se pare stresant sa introduci mereu parola, poti seta aplicatia sa securizeze aplicatiile in cauza doar in anumite intervale orare sau sa opreasca securizarea atunci cand device-ul e conectat la anumite retele wireless(ex. cea de acasa).

Iar daca nu intentionezi sa-ti securizezi aplicatiile zi de zi, dar iti faci griji ca poate il uiti la un prieten sau la munca, afla ca poti sa-ti securizezi aplicatiile si de la distanta. Iti poti seta un keyword si poti sa trimiti un SMS cu acel keyword. In urma SMS-ului se va activa securizarea aplicatiilor.

Asa ca daca ti se pare utila aceasta aplicatie, prietenii nu vor avea de ales si vor folosi un browser pentru login pe Facebook sau vor folosi doar ce aplicatii vrei tu.

Alte aplicatii asemanatoare disponibile in Google Play si compatibile cu device-urile Samsung din gama Galaxy.

-APP Lock

-Gallery Lock Free

-Perfect App Protector Pro


  • Share

Comentarii

Adauga un comentariu

   Nu ai cont Facebook - adauga comentariul tau aici:
Email
Comentariu
Trimite comentariu