Acasa Misiuni Cine sunt Mobilers Noutati Despre mobilers. Premii
Home > Misiune de echipa 2: World of Samsung Tablets, Misiuni 2011 > De ce mi-aș lua o tabletă și pe care?

De ce mi-aș lua o tabletă și pe care?

Vedem din ce în ce mai multe tablete, din ce în ce mai mulți producători și, bineînțeles, printre ei vedem Samsung, cu o gamă completă de tablete pentru toate gusturile. Ai de unde alege între mici, mari, entry level, high end și în curând și sectorul artistic.

Dacă până acum tabletele erau un moft, acum, odată cu înmulțirea hotspoturilor în orașe și cu ieftinirea abonamentelor de date, ele devin din ce în ce mai utile. Pe lângă banala utilizare pentru internet, există din ce în ce mai multe jocuri pentru Android, aplicații office, vizualizat filme HD sau chiar de editat poze și filme. Unde mai pui faptul că toată gama Samsung vine gratuit cu 48 GB de spațiu pe Dropbox, așa că îți poți lua tot timpul documentele și fotografiile cu tine.

Acum că am stabilit utilitatea, hai să vedem și pe care dintre modelele Samsung ar trebui să le alegi în funcție de niște criterii simple.

Ce aplicații folosesc?
Alegerea se poate schimba radical în funcție de tipurile de aplicații folosite. Dacă doar navighezi pe internet și stai pe Facebook o tabletă de 7 inci e mai mult decât utilă (aici poți alege între Galaxy Tab 2 7″ și Galaxy Tab 7.7). Pentru aplicații office însă e mult mai utilă o tabletă de 10″, cu suprafață cât mai mare pentru a vizualiza în întregime pagina sau spreadsheet-ul. În plus, împreună cu un docking station cu tastatură, tableta se transformă într-un adevărat netbook.

Unde o folosesc?
Este foarte important și locul unde plănuiești să folosești o tabletă. Cele de 7″ sunt foarte ușor de ținut cu o mână și le poți utiliza stând în picioare sau în locuri foarte variate, în timp ce variantele de 10″ necesită un suport, fie pe genunchi fie o masă. Dacă ești pe drumuri mult și vrei să cauți câte ceva pe internet sau să postezi un status pe Facebook, cele mici sunt perfecte, iar dacă plănuiești să o folosești la birou sau la cursuri, cele mari sunt mai indicate.

Ce buget am?
Ăsta e subiectul cel mai tăios. Evident că toți am vrea cea mai scumpă și mai capabilă tabletă din lume, însă nu e tot timpul posibil. Tabletele Samsung, în ordinea crescătoare a prețului, sunt: Tab 2 7″, Tab 7plus și Tab 2 10.1″. Desigur poți opta pentru modelele anterioare Tab 7 și Tab 10.1, care încă sunt în stoc la multe magazine și încă se achită de datorii cu brio.

Per total, utilitatea tabletelor este evidentă, rămâne doar să o alegi pe cea care îți satisface nevoile cel mai bine. Succes!

  1. Nu exista comentarii.
  1. Nu exista trackbacks.