Acasa Misiuni Cine sunt Mobilers Noutati Despre mobilers. Premii

Despre tablete (Mobilers hangout)

Am încercat să găsim răspunsuri la întrebarea: „Am un smartphone. La ce îmi mai trebuie şi o tabletă?”. Şi până când nu le-am utilizat pe amândouă nu am putut să stăm la un pahar de vorbă şi să rezumăm avantajele tabletelor. De la portabilitate crescuta faţă de un laptop sau netbook până la editare foto/video. De la socializare până la educaţie. De la inginerie civila la multimedia. De la mediul office la gaming. Şi tot aşa. Posibilităţile de integrare în viaţa de zi cu zi a unei tablete sunt nelimitate.

Aici Samsung a acoperit întreg segmentul de preferinţe şi dotări în ceea ce priveşte tabletele având în portofoliu modele potrivite pentru toate buzunarele şi necesităţile. Începând cu prima generaţie ) Samsung Galaxy Tab 7.0, Samsung Galaxy Tab 7.7, Samsung Galaxy Tab 10.1) şi continuând cu a doua generaţie de tablete ( Samsung Galaxy Tab 2 7.0, Samsung Galaxy Tab 2 10.1), Samsung s-a poziţionat ca lider de piaţa pentru segmental tabletelor care rulează Android, cel mai flexibil sistem de operare pentru terminalele mobile. Acum Samsung pregateste aducerea in Romania a tabletei cu S Pen Samsung Galaxy NOTE 10.1.

În clipul de mai jos sperăm să găsiţi răspunsuri la întrebările pe care le aveţi în legătură cu tabletele. Dacă nu, lăsaţi un comentariu şi vă vom răspunde cu plăcere.

  1. Nu exista comentarii.
  1. Nu exista trackbacks.