Acasa Misiuni Cine sunt Mobilers Noutati Despre mobilers. Premii
Home > Misiuni 2011 > Earth And Legend

Earth And Legend

Un joc care mi-a scurs des bateria si de care inca nu m-am saturat.

Earth And Legend  este un RPG cu o poveste des intalnita, o imparatie este in vreme de razboi si voi sunteti recrutati pentru batalie. Mai intai va customizati caracterul, iar apoi sunteti aruncati  intr-un satuc de unde va ve-ti primi hrana, armele, locul de odihna si misiunile.

    

Grafica jocului este una foarte buna pentru un telefon mobil.  Nivelul detaliilor este foarte ridicat, acestea putand fi observate in constructiile din oras, textura si efectele deosebite, cum ar fi fenomenele meteorologice.  Exista, de asemenea  un ciclu de 24 de minute de zi, care tine jocul în miscare.

Odata gasit drumul ce va duce in afara satului, dati de natura, spatii vaste, piperate pe ici pe colo cu  fiinte diferite pe care o sa fiti nevoiti sa le ucideti pentru a avansa in nivel si pentru a va indeplini misiunile. În timp ce jocul progreseaza, vei debloca alte optiuni de atac si alte teritorii unde creaturile vor  fi mai greu de ucis.

Controlul eroului se realizeaza foarte usor, depinzand si de dimeniunile ecranului  (Samsung Galaxy Note sau unul dintre Tab-uri sunt perfecte pt. orice RPG),  un joystick in stanga ecranului si optiunile de atac in dreapta.

Earth  And Legend este un joc 3D bine realizat ce are si optiunea de multiplayer.

Pe Android market  il gaisiti la un pretul de  16.78 Lei.

 

 

Categorie: Misiuni 2011 Tags:
  1. Nu exista comentarii.
  1. Nu exista trackbacks.