Acasa Misiuni Cine sunt Mobilers Noutati Despre mobilers. Premii
Home > Samsung Mobilers Campus 2012 > Samsung Campus ziua 1

Samsung Campus ziua 1

Dupa cum stiti zielele acestea Samsung Romania a organizat pentru mobilerii din balcani un campus in Romania. Pe perioada a patru zile 2 bloggeri romani Radu Dumitru (NwRadu.ro) si Razvan Baciu (RazvanBB.ro) vor tine doua prezentari despre cum sa scrii un review profesionist si respectiv, despre cum trebuie sa filmam si sa edtiam videoclipuri.

Pe langa aceste 2 workshop-uri ni se vor mai prezenta tehnici de comunicare in social media si vom afla secrete din spatele campaniilor mobilerilor din alte tari, avand un mobiler invitat special din Marea Britanie in persoana lui Dom Armstrong. Va exista si o parte pentru geeks, unde vom avea ocazia sa desfacem telefoanele Samsung.

Prima zi a inceput pentru mine un pic mai devreme fata de ceilalti mobileri, deoarece m-am intalnit cu delegatia Greciei inainte, pe Marios cunoscandu-l inca din Seul. Cei din Grecia mi-au facut o impresie foarte buna inca din Seul si m-am bucurat destul de mult la aflarea vestii ca acestia ni se vor alatura.

In jurul orei 11 ni s-au alaturat si cei 5 mobileri din Bulgariei la noul sediu Samsung Romania aflat in cadrul complexului Willbrook. Asteptand momentul plecarii ni s-a alaturat si Piticu, care era marcat de evenimentele de pe scena politica.

Drumul spre Paraul Rece a fost foarte scurt, neavand timp nici sa ne cunoastem cu cei din Bulgaria. A urmat pranzul si cateva joculete ce au avut si o leapsa unde ne-am prezentat fiecare. Tot atunci am aflat ca pentru urmatoarele zile toti mobilerii vor avea doua misiuni foarte interesante. Prima misiune consta intr-o relatare din perspectiva fiecaruia, iar a doua misiune se va numi Technology meets nature, iar mobilerii impartiti pe echipe vor crea cateva videouri prin care vor arata cum se imbina tehnologia de pe noul Samsung Galaxy S3 cu natura.

La ora 17 am pornit pe munte spre cabana Trei Brazi, intr-o mica drumetie. Ingrijorarea mea ca nu vom ajunge la timp a aparut inca de la inceputul drumului, dat fiind grupul neomogen. Fiind ghidul grupului, cand am ajuns la cabana Trei Brazi, avut parte de o surpriza fiind impachetat in bannerul Samsung. La ora 19:30 am ajuns inapoi exact cum am plecat, unii din noi fiind foarte obositi, iar altii s-au relaxat jucand ping-pong.


Urmeaza o zi unde Razvan Baciu ne va face o incursiune in editarea video, iar in a doua parte a zilei vom merge in Aventura Park-ul din vecinatatea cabanei.

  1. Nu exista comentarii.
  1. Nu exista trackbacks.