Acasa Misiuni Cine sunt Mobilers Noutati Despre mobilers. Premii
Home > Samsung Mobilers Campus 2012 > Samsung Campus ziua 2

Samsung Campus ziua 2

La ora 9 am luat micul dejun, dupa care am intrat in forta la primul workshop al campului, sustinut de Razvan Baciu. Cand am auzit ca Razvan Baciu va veni la acest workshop, eram sigur ca acesta va aduce cu el si cateva gadgeturi video. Pe langa tripod, ce este indispensabil, acesta a mai adus cu el 2 camere Go Pro si un dock pentru telefon ce te urmareste oriunde indrepti o telecomanda.

Acesta ne-a prezentat cateva principii, pentru a filma. Primul sfat a fost si cel mai important, atunci cand filmezi un clip, tine telefonul doar intr-o mana sau sprijina-te de ceva si filmeaza landscape.

In a doua parte a trainingului am editat cateva videouri folosind Adobe Premiere CS5. Razvan a prezentat pe timeline-ul programului cateva functii aplicate pe mai multe layere.

Cel mai interesant moment al summer campului a fost cu siguranta sesiunea de teardown. Cristian Iavorschi a venit din partea Samsung Romania si a desfacut impreuna cu noi 3 device-uri printre care si un Galaxy S3 pe care l-am ,,maltratat” si eu in trecut. Acesta ne-a mai aratat si cum sa ne resoftam telefoanele cu anumite programele.

Spre seara ne-am mutat in natura in aventura parcul din apropierea hotelului unde am facut escalada pe perete artificial si cateva exercitii de team building. Pentru aceasta aventura voi scrie un articol intreg.

  1. Nu exista comentarii.
  1. Nu exista trackbacks.