Acasa Misiuni Cine sunt Mobilers Noutati Despre mobilers. Premii
Home > Samsung Mobilers Adventures > Samsung Galaxy Beam – prezentare generala

Samsung Galaxy Beam – prezentare generala

Galxy Beam, inca un produs orientat catre consumator de la Samsung. Inovatia si experienta Samsung a dat nastere unui dispozitiv nou si incitant cu video proiector incorporat. Nu e cel mai subtire telefon de pe piata insa avand in vedere dotarile, este unul dintre cele mai bine construite si ergonomice terminale Android.

Datorita bateriei puternice, Beam-ul ofera pana la 3 ore de proiectie, e confortabil de tinut si usor de folosit cu o singura mana. Folosind butonul dedidat pentru proiector, acesta poate fi folosit din orice aplicatie sau functie folosita in mod curent pe telefon, fie in galerie sau documente, vizionare video sau jocuri.

In cazul in care o suprafata speciala pentru proiectie lipseste, un perete alb este tot ce ai nevoie pentru a proiecta si a impartasi informatii, poze sau chiar pentru a viziona un film.

In concluzie, Beam-ul este o unealta de prezentare utila de la impartasirea albumelor cu familia pana la prezentarea proiectelor corporative, fiind un telefon competitiv.

 

 

  1. Nu exista comentarii.
  1. Nu exista trackbacks.