Acasa Misiuni Cine sunt Mobilers Noutati Despre mobilers. Premii

Totul despre Samsung Galaxy S4

Samsung este la a IVa genera╚Ťie cu modelul de baz─â Galaxy, cel care a propulsat Samsung pe primul loc ├«n r├óndul produc─âtorilor de smartphones.

Noul model a fost lansat cu mare fast la New York ╚Öi apoi la Bucure╚Öti, beneficiind de o larg─â mediatizare peste tot ├«n lume, iar func╚Ťiile sale revolu╚Ťionare au fost descoperite imediat de c─âtre userii ├«nr─âi╚Ťi.

 

 

 

Ce aduce nou Galaxy S4? Nici nu ╚Ötiu cu ce s─â ├«ncep. Ecranul este unul Full HD de 5 inchi superAmoled, pe care ╚Öi cei mai aspri critici l-au numit a fi cel mai bun al momentului de pe pia╚Ť─â. Are o nou─â gam─â de procesoare de 1,6 ╚Öi 1,9 quad-core ╚Öi chiar ╚Öi un octa-core de 1,9 disponibil pe unele pie╚Ťe ╚Öi vine ├«mpreun─â cu un chipset nou-nou╚Ť, numai bun pentru jocuri cu grafic─â ├«nalt─â ╚Öi 2 GB de memorie RAM. Mai jos ave╚Ťi o mostr─â de gaming pur cu S4:

http://youtu.be/Pj9o7ncQzNg

 

Pus pe bancul de teste, S4 ofer─â cifre record, raportat ╚Öi la concuren╚Ťii s─âi direc╚Ťi de la Sony ╚Öi HTC. Acest lucru este dovedit de benchmarkurile uzuale:

http://youtu.be/-YgA-MSvo2k

Camera principal─â este de 13 Mpx, ╚Öi beneficiaz─â de un nou design ╚Öi de func╚Ťii foto/video noi. Ar fi de men╚Ťionat noul mod HDR prin care se realizeaz─â o singur─â fotografie cu un contrast mult mai viu al culorilor, modul Beauty Face, Best Photo (rafal─â de 8 fotografii - o alege pe cea mai bun─â), Sound & Shot (timp de 8 secunde ├«nregistreaz─â ╚Öi sunete ├«n timp ce ia instantanee), Eraser (foarte util─â atunci cand ├«n cadru intr─â obiecte ├«n mi╚Öcare; ia mai multe cadre ╚Öi ╚Öterge obiectele ├«n mi╚Öcare din jur). Panorama este mult ├«mbun─ât─â╚Ťit─â fa╚Ť─â de genera╚Ťia trecut─â, iar acum se poate realiza un tur complet de 360 grade atunci cand o folosim. Dual Shot permite sa fotografiem sau s─â film─âm cu ambele camere (at├ót cea principal─â, c├ót ╚Öi cu cea din fa╚Ť─â de 1,9 MPx).

Câteva exemple aici:

[caption id="attachment_7391" align="alignnone" width="300" caption="HDR Mode"]HDR Mode[/caption]

 

[caption id="attachment_7392" align="alignnone" width="300" caption="Modul Macro"]Modul Macro[/caption]

 

[caption id="attachment_7393" align="alignnone" width="300" caption="Dual Shot Mode"]Dual Shot Mode[/caption]

 

Samsung Galaxy S4 mai vine ╚Öi cu o aplica╚Ťie foarte util─â sportivilor ╚Öi persoanelor cu o via╚Ť─â activ─â, denumit─â S Health. Cu ajutorul ei po╚Ťi stabili nivelul de calorii care trebuiesc arse ├«n fiecare zi, mesele potrivite, calculeaz─â pa╚Öii pe care trebuie s─â-i faci pentru a arde cantitatea de calorii respectiv─â ╚Öi ne putem ├«ngriji s─â avem o via╚Ť─â s─ân─âtoas─â cu ajutorul lui S4. Ceea ce este cu totul special la acest device este faptul c─â are la bord ╚Öi o serie de senzori ├«n premier─â pe un telefon mobil: Senzor de Temperatur─â, de Umiditate ╚Öi Barometru, iar acest lucru poate fi verificat cu aplica╚Ťia S Health:

http://youtu.be/emuXv9XKhuc

 

S4 rulează pe Android 4.2.2 cu un nou UX și are o baterie cu valoarea de 2,600 mAh cu NFC incorporat.

 

 


  • Share

Comentarii

Adauga un comentariu

   Nu ai cont Facebook - adauga comentariul tau aici:
Email
Comentariu
Trimite comentariu