Acasa Misiuni Cine sunt Mobilers Noutati Despre mobilers. Premii
Home > Individual Mission Galaxy S 4, Misiuni > Totul despre Samsung Galaxy S4

Totul despre Samsung Galaxy S4

Samsung este la a IVa generație cu modelul de bază Galaxy, cel care a propulsat Samsung pe primul loc în rândul producătorilor de smartphones.

Noul model a fost lansat cu mare fast la New York și apoi la București, beneficiind de o largă mediatizare peste tot în lume, iar funcțiile sale revoluționare au fost descoperite imediat de către userii înrăiți.

 

 

 

Ce aduce nou Galaxy S4? Nici nu știu cu ce să încep. Ecranul este unul Full HD de 5 inchi superAmoled, pe care și cei mai aspri critici l-au numit a fi cel mai bun al momentului de pe piață. Are o nouă gamă de procesoare de 1,6 și 1,9 quad-core și chiar și un octa-core de 1,9 disponibil pe unele piețe și vine împreună cu un chipset nou-nouț, numai bun pentru jocuri cu grafică înaltă și 2 GB de memorie RAM. Mai jos aveți o mostră de gaming pur cu S4:

 

Pus pe bancul de teste, S4 oferă cifre record, raportat și la concurenții săi direcți de la Sony și HTC. Acest lucru este dovedit de benchmarkurile uzuale:

Camera principală este de 13 Mpx, și beneficiază de un nou design și de funcții foto/video noi. Ar fi de menționat noul mod HDR prin care se realizează o singură fotografie cu un contrast mult mai viu al culorilor, modul Beauty Face, Best Photo (rafală de 8 fotografii – o alege pe cea mai bună), Sound & Shot (timp de 8 secunde înregistrează și sunete în timp ce ia instantanee), Eraser (foarte utilă atunci cand în cadru intră obiecte în mișcare; ia mai multe cadre și șterge obiectele în mișcare din jur). Panorama este mult îmbunătățită față de generația trecută, iar acum se poate realiza un tur complet de 360 grade atunci cand o folosim. Dual Shot permite sa fotografiem sau să filmăm cu ambele camere (atât cea principală, cât și cu cea din față de 1,9 MPx).

Câteva exemple aici:

HDR Mode

HDR Mode

 

Modul Macro

Modul Macro

 

Dual Shot Mode

Dual Shot Mode

 

Samsung Galaxy S4 mai vine și cu o aplicație foarte utilă sportivilor și persoanelor cu o viață activă, denumită S Health. Cu ajutorul ei poți stabili nivelul de calorii care trebuiesc arse în fiecare zi, mesele potrivite, calculează pașii pe care trebuie să-i faci pentru a arde cantitatea de calorii respectivă și ne putem îngriji să avem o viață sănătoasă cu ajutorul lui S4. Ceea ce este cu totul special la acest device este faptul că are la bord și o serie de senzori în premieră pe un telefon mobil: Senzor de Temperatură, de Umiditate și Barometru, iar acest lucru poate fi verificat cu aplicația S Health:

 

S4 rulează pe Android 4.2.2 cu un nou UX și are o baterie cu valoarea de 2,600 mAh cu NFC incorporat.

 

 

Share
  1. Nu exista comentarii.
  1. Nu exista trackbacks.